asass



Anda Ada Masalah Rambut Gugur Yang Teruk ?
Sehingga Nampak Kulit Kepala ?



Kepala Berkelemumur Dan Masalah Rambut Berbau Busuk ?

O.M.G!



Dah guna bermacam-macam shampoo, tapi macam tu juga.


"Tak tahulah apa dah nak jadi dengan rambut sekarang, terlalu banyak sangat gugur dan aku rasa sangat rimas.

Kalau gugur tak banyak aku tak kisahkan sangat. Ini sampaikan merata-rata rumah ada rambut. Nasib baik aku bertudung kalau tak, mahu office aku bersepah dengan rambut aku je.

Orang kata sebab baby main buih kat mulut tapi aku rasa, bukan itu penyebabnya, sebab masa anak aku yang pertama tak pula aku alami perkara macam ni.

Yang buat aku rasa bertambah tension sangat bila aku ternampak dalam mulut baby ada rambut aku. Aku nak ambik tapi tak sempat.

Aku tak tahulah mungkin aku stress sangat pada ketika ini, membuatkan keadaan bertambah parah."


Pernah Alami Situasi Di atas ?
Tenang
Kami Bantu anda dengan memperkenalkan

Shampoo Aura Hijab

membantu anda mengatasi masalah rambut gugur, kelemumur dan rambut berbau busuk.





APA KATA PELANGGAN KAMI



Di bawah ini antara beberapa testimoni pelanggan tentang kami.

...LOADING SEBENTAR...

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.





BAGAIMANA AURA HIJAB SHAMPOO BOLEH MEMBANTU MELEBATKAN SEMULA RAMBUT ANDA?



Aura Hijab shampoo mengandungi 4 bahan utama:

Habastussauda.

Habatussauda membantu memberi nutrisi yang menguatkan rambut, serta membersihkan kulit kepala.

Buah Keras.

Bahan ini membantu menguatkan akar rambut, terutamanya bagi wanita yang baru melahirkan anak yang mana pada ketika itu, akar rambut mereka dalam keadaan lemah.

Daun Bidara.

Nutrisi khas yang terkandung dalam daun bidara ini mampu memanjangkan hayat rambut supaya lebih kuat.

Minyak Zaitun.

Bagi memastikan kulit kepala sentiasa lembap dan rambut jadi lembut, minyak zaitun digunakan. Ini membantu rambut supaya tidak rosak dan tidak berbau masam.


Tambahan pula, Aura Hijab merupakan shampoo
3 dalam 1
iaitu gabungan shampoo, pelembap dan pewangi. Jadi, anda dapat jimat dan wangiannya pun tahan 12 jam. Dah tak ada dah bau masam, suami mesti suka. Semestinya shampoo hebat ini ada kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). InysaAllah selamat digunakan.

Nombor Kelulusan : NOT161104439K

Selamat tak untuk ibu mengandung guna shampoo Aura Hijab ni?

Boleh. Aura Hijab shampoo tidak membawa mudarat kepada kandungan.



TESTIMONI PELANGGAN KAMI



Di bawah ini antara beberapa testimoni pelanggan yang telah menggunakan produk ini.

...LOADING SEBENTAR...

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.






MAKLUMAT PRODUK



  1. Isi Kandungan : 200ml (mampu bertahan anggaran 4 hingga 6 minggu).
  2. BAHAN UTAMA : Habatussauda, daun bidara, minyak zaitun dan buah keras.
  3. Nombor Kelulusan KKM : NOT161104439K .
  4. 1 botal tahan 4 - 6 minggu.
  5. Barbau wangi.
  6. Halal, dan sijil halal Jakim dalam proses audit.
  7. Produk bumiputera dan dikilangkan di Malaysia dengan menggunakan teknologi korea.




CARA GUNA



  1. Guna 1 kali sehari (Sebaiknya sebelum tidur)
  2. Urut lembut bahagian kepala dan rambut, supaya sampai sekata pada bahagian kulit kepala.
  3. Biarkan selama 5 minit.
  4. Bilas sampai bersih.


Memang hari-hari kena guna ke ? Nak guna sampai bila ?

     Yup, hari-hari kena guna. Sampai rambut dah betul-betul tip-top kembali kuat, sihat dan bersinar dalam tempoh 1-2 bulan. Lepas tu, dah boleh selang-seli guna. 

      Jikalau rambut berpeluh dan berminyak, memang kena basuh guna shampoo setiap hari bagi elak masalah kulit kepala dan pertumbuhan bakteria.


Kalau stop guna Aura Hijab Shampoo ni, masalah lama (rambut gugur, kelemumur, rambut berbau) akan ada balik ke ?

     Kalau stop guna atau salah guna shampoo, ada kemungkinan besar masalah lama (rambut gugur, kelemumur, rambut berbau) akan ada balik. Jadi, rawatan yang berterusan adalah sangat digalakkan.


Ada kesan sampingan pada mata tak, kalau terkena buih shampoo?

     Macam shampoo biasa, sebab ada buih sabun. Basuh dengan air yang banyak kalau termasuk mata.


Memang betul-betul berkesan ke?

     Inshaa Allah kami jamin, anda pasti akan suka dengan shampoo aura hijab ni. Biasanya 9 dari 10 pelanggan akan dapat kesan seawal 3-7 hari guna. Janji anda gunakan aura hijab setiap hari, dengan mengikut cara yang kami berikan. Mudah ja.



MACAM MANA NAK DAPATKAN AURA HIJAB SHAMPOO NI DAN BERAPA HARGANYA?


Kami ada offer untuk anda.

HARGA SEKARANG 

2 BOTOL : RM 258
1 BOTOL : RM 129

Kepada yang ingin mendapatkannya, boleh klik butang dibawah ini 'SAYA NAK TEMPAH SEKARANG' untuk keruangan order.



**********

FAQ - SOALAN LAIN YANG KERAP DITANYA

Berikut antara soalan yang kerap ditanya kepada kami. Klik pada setiap kotak dibawah untuk jawapan.

[accordion]
[item title="Kalau guna shampoo ni, boleh guna minyak rambut lain tak ?"] Boleh kalau perlu, cuma rambut perlu dishampoo pada malam hari untuk bersihkan minyak dari kulit kepala. [/item]

[item title="Aura Hijab Shampoo sesuai untuk semua jenis rambut ke ?"]Yup, sesuai untuk semua jenis rambut kecuali yang mempunyai masalah kulit kepala yang terlalu sensitif. Yang itu perlu rujuk pada doktor, sebelum menggunakannya. [/item]

[item title="Lelaki boleh guna ?"]Boleh, sesuai sangat untuk semua jantina dan peringkat umur. [/item]


[/accordion]


------------------------------